Miten lippukuntaan voi liittyä?

Partiota voi kokeilla muutaman kerran, jonka jälkeen voit halutessasi jatkaa toimintaa liittymällä lippukunnan jäseneksi. Napapiirin Tyttöihin voi liittyä ottamalla yhteyttä lippukuntaan tai seurakunnan partiotyöntekijään. Yhteystiedot löytyvät täältä. Liittymisessä tulee ilmoittaa uuden jäsenen tiedot jäsenrekisterinhoitajalle, joka päivittää tiedot jäsenrekisteri Kuksaan. Liittymisen jälkeen postilaatikkoon tai sähköpostiin tulee jäsenmaksu, joka on vuosittain n. 60 euroa.

Vanhat ryhmät jatkavat kokoontumisiaan aina syksyisin ryhmäkohtaisesti ilmoitettavana ajankohtana. Uusien sudenpentujen (7-9v.) ja seikkailijoiden (10-12v.) ryhmät aloittavat myös syksyllä, mutta puolestaan tarpojien (12-15v.) uudet ryhmät aloittavat toimintansa joulun jälkeen lippukunnan uudessa käytännössä.
Valitettavasti johtajatilanteen vuoksi emme pysty joka vuosi tarjoamaan kaikille halukkaille sudenpentu- ja seikkailijaikäisille partiotoimintaa. Tarpojia, samoajia (15-17v.) ja vaeltajia (18-22v.) sekä aikuisia (yli 22v.) pystymme kuitenkin ottamaan lippukunnan toimintaan ympäri vuoden.

Partiosta eroaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaan tai jäsenrekisterinhoitajaan, jotta jäsenen tiedot poistetaan rekisteristä.