Lähiöunelmii ja napapiirin tyttöi

Musiikkibisnes on murroksessa. Pitkään on ollut pyhä sääntö ajoittaa kaikki julkaisut perjantaille. Vaan suoratoistopalvelut ovat tuoneet tähänkin upeita mahdollisuuksia rikkoa kaavoja.

Ja näin keskiviikkona 6. huhtikuuta vuonna 2016 voidaan historiankirjoihin painaa kahden odotetun teoksen julkaisu, ja ensimmäinen päivänvalo; Teflareitten Lähiöunelmii ja Napapiirin Tyttöjen uudet kotisivut.

Kotisivu-uudistus sujui saumattomasti ja suunnitellusti. Klo 12.36 sain palveluntarjoajalta vahvistuksen nimipalvelimien muuttamisesta, ja 30 minuutin lähtölasku sivustojulkaisuun alkoi. Sähköpostilaatikoiden luominen sujui ajoissa, ja klo 13.06 mobiiliselaimeni saavutti ensimmäistä kertaa Suncometin C5-palvelimen. Jälleen yksi rakas lapseni hengitti omillaan ja vahvempana kuin koskaan ennen.

Osa selaimista tarvitsee 24-48h hengitystauon päivittääksen nimipalvelinmuistinsa, ennenkuin ne näyttävät uudet sivut oikein. Suurimmalla osalla käyttäjistä pitäisi uuden sivuston toimia täysin saumattomasti. Lauantaihin mennessä uuden sivuston pitäisi toimia jokaisella täysin normaalisti.

Sivusto elää, ja saa kasvaa rauhassa rakastavissa käsissä.

Sivuston pohjalla palvelee vanha uskollinen WordPress. WordPress tarjoaa upean käyttökokemuksen sekä vierailijoille, että loppukäyttäjille. Responsiivinen sivusto taipuu yhtäkauniina jokaiselle laitteelle ja selaimelle, jolla sitä vain käytetään. Helppokäyttöisyys on ainutlaatuista luokkaa, eikä perustoimintojen opetteluun mene kuin viisi minuuttia ylläpitäjiltä.

WordPress on ommeltu täyteen tehoa, lisäominaisuuksia ja herkkuja tuovia lisäosia.

Sivuston turvallisuudesta takaa Wordfence, joka toimii uskollisena portinvartijana sulkien pahantahtoiset kävijät ulos ja palvellen hyväntahtoisia ylläpitäjiä parhaansa mukaan.

Jetpack tekee uskollisesta retkipuukosta upeimman linkkuveitsen kaikilla herkuilla. Viisas kysyisi mihin näin valtavaa määrää ominaisuuksia tarvitsee, mutta vastaan lyhyesti: koska voin.

Yoast tarjoaa osaamistaan hakukoneoptimoinnin ja analytiikan parissa. Näin takaamme sen, että sivuston kehitys pysyy aktiivisena ja palvelee jatkossakin kävijöitään tutkitusti parhaimmilla tavoilla.

Legendaarinen Falcon Engine nopeuttaa tutkitusti tehokkaimmalla evästekoneellaan sivuston käyttötuntumaa. Sivusto tallentaa mahdollisimman paljon dataa suoraan kävijän koneelle evästeinä. Näin sivuston käyttö nopeutuu jopa 50 kertaiseksi siitä, mitä se olisi ilman Falconin supervoimia.

Näiden lisäksi kymmenet ja kymmenet muut vartavasten valitut, räätälöidyt, ja asennetut lisäosat tuovat valtavasti iloa loppukäyttäjilleen ja ylläpitäjilleen erilaisten ominaisuuksien ja käyttöä helpottavien, nopeuttavien ja parantavien asioiden muodossa.

Kaikissa ongelmatilanteissa sekä kysymysten herätessä palvelen mielelläni jokaista parhaani mukaan.

Nautinnollista selailukokemusta, ja kaikkea hyvää Napapiirin Tytöille toivottaa;

Oskari Järvelin
045 898 3883
contact@oskarijarvelin.fi
www.oskarijarvelin.fi

Jätä kommentti