Tuotteet

Napapiirin Tytöillä on myynnissä vaihtelevasti lippukunnan omia Natyral-tuotteita, joita tilataan aina kysynnän mukaan. Tällä hetkellä edellisestä tilauserästä on vielä myynnissä satunnaisia tuotteita. Niitä voi käydä sovittamassa ja mallailemassa partiotoimisto Ukkiksella (Ainonkatu 3, 2. kerros) sen ollessa auki. Tuotteet voi maksaa suoraan lippukunnan tilille Ukkiksella olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Mikäli olet halukas olemaan mukana seuraavassa Natyral-tuotetilauksessa, otathan yhteyttä lippukunnan hallitukseen! Uusi tilaus tehdään aina, kun halukkaita löytyy tarpeeksi.

Lippukunta järjestää välillä yhteisiä partiotarviketilauksia, joissa lippukunnan jäsenet voivat tilata esim. partiopaidan merkkejä partiokaupasta. Tuotteita voi tilata tai ostaa myös itsenäisesti Scandinavian Outdoorista (www.scandinavianoutdoor.fi). Jäsenmaksun maksaneet saavat myös 10 % alennuksen partiokauppojen tuotteista (ei koske partiotuotteita, kuten merkkejä).

Napapiirin Tytöt myyvät myös omia huivejaan lippukuntansa jäsenille. Huivit maksavat 20 euroa kappaleelta, ja niitä voi ostaa partiotoimisto Ukkikselta.

IMG_0584_500

Partiolaisten adventtikalenterit

Napapiirin Tytöt myy vuosittain Suomen Partiolaisten perinteisiä adventtikalentereita. Myyntiaika sijoittuu lokakuusta aina joulukuun puoleen väliin. Adventtikalentereiden hinta on 7 euroa kappaleelta, josta osa tulee lippukunnalle ja kalenterin myyvän partiolaisen ryhmälle. Kalenterimyynnillä lippukunnat mahdollistavat toimintaansa: tukevat leiri- ja retkimaksuissa, ostavat retkeilyvarusteita ja järjestävät tapahtumia.

Lue lisää partiolaisten adventtikalentereista www.adventtikalenteri.fi.