Napapiirin Tyttöjen ja Napapiirin Poikien yhteinen lippukuntalehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti julkaistaan sähköisessä muodossa Issuu-palvelussa.

 

Näppis oli alun perin veljeslippukunta Napapiirin Poikien toimittama, mutta 1970-luvun alkupuolella lehdestä tuli lippukuntien yhteinen. Se toimi vaihtelevalla aktiivisuudella 2000-luvun alkuvuosiin asti, kunnes toiminta hiipui tekijöiden puutteeseen. Näppis herätettiin uudelleen henkiin vuoden 2014 syksyllä, minkä jälkeen se on toiminut tärkeänä osana lippukuntien viestinnässä.

 

Lehden päätoimittajana toimii Emma Napari. Toimitukseen voi ottaa yhteyttä lehteä koskevissa asioissa sähköpostitse (nappistoimitus@gmail.com).

 

Toimittajat

Rosa Coste, Anna Enbuske, Roosa Kejonen, Essi Koski, Sallamaari ”Sallu” Lasanen, Paula ”Päkä” Päivinen, Jenni Rautavaara, Vilma Viertola ja Jimi Viitasaari.

 

Mahdollisesti myös sinä? Toimittajahaku käynnissä! Mikäli haluaisit kirjoittaa, kuvata tai kuvittaa lippukuntalehteä, ilmianna itsesi päätoimittaja Emmalle mahdollisimman pian.

 

Lehteen kirjoittaa myös vaihtelevasti lippukuntien aktiiviset jäsenet ja ryhmät. Jos ryhmäsi haluaa kirjoittaa Näppikseen, ota myös rohkeasti yhteyttä toimitukseen!