Partioviikon tapahtumat

Napapiirin Tytöt on innolla mukana partioviikossa! Siksi lippukunta on kehitellyt ohjelmaa partioviikolle, ja halutessaan voit osallistua myös Lapin Partiolaisten Facebook-kuvakilpailuun.

Partiotempaus Rovaniemen kävelykadulla la 23.4. klo 11-14

Napapiirin Tytöt ja Napapiirin Pojat esittelevät toimintaansa Rovaniemen keskustan kävelykadulla lauantaina 24. huhtikuuta klo 11-14! Partiotempauksessa mm. paistetaan lättyjä, fiilistellään ensi kesän finnjamboree Roihua ja päästään yhdessä kokeilemaan joitakin partioaktiviteetteja. Voit myös tulla kokeilemaan kaupunkisuunnistusrataa, jota Napapiirin Tyttöjen ryhmät kiertävät partioviikolla!

Tule moikkaamaan ja tutustumaan partioon kavereidesi kanssa! Lippukuntien jäsenet voivat ilmoittautua tekijöiksi tästä painamalla.

Lisätietoja partiotempauksesta antavat Anna Enbuske (anna.enbuske@naty.fi) ja Essi Koski (essi.koski@naty.fi).

Yrjönpäivän kakkukilpailu klo 16.30 ja juhla klo 18 alkaen la 23.4.

Partioviikon Yrjönpäivän kakkujuhla on täällä taas! Lauantaina 23.4. partioviikko päätetään klo 16.30 alkavaan kakkukisaan seurakuntakodin alasalissa. Kakkukisa huipentuu Yrjönpäivän kakkukahveille klo 18 seurakuntakeskuksen juhlasaliin, jonne kaikki partiolaiset ja partiomieliset ovat tervetulleita!

Kakkukisaan voit osallistua kokoamasi ryhmän kanssa. Kaikkien ryhmien tulee ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 17.4. Viivi Karjalaiselle (040 848 7563, viiviilona.karjalainen@gmail.com). Lippukunta
hankkii jokaiselle kilparyhmälle kakkupohjan, kermavaahtoa, hilloa ja mehua kakun kostukkeeksi. Ryhmät saavat myös valita kakkuun yhden koristelu-/raaka-aineen, jonka lippukunta kustantaa. Ryhmän valitsema koristelu-/raaka-aine tulee ilmoittaa kisaan ilmoittautumisen yhteydessä! Ryhmä voi ottaa myös omia koristelutarpeita kohtuuden rajoissa mukaan.

Kakkukisan jälkeen siirrymme klo 18 seurakuntakeskuksen juhlasaliin juhlimaan Yrjönpäivää kakkukahvein ja ohjelman kera. Kakkukahveille ovat tervetulleita kaikki partiolaiset sekä vanhemmat! Mikäli et osallistu kakkukisaan, mutta tulet juhlaan, ilmoitathan tulostasi Viiville. Näin osaamme varata tarpeeksi tarjoiluja.

Pst! Jos sinulla on mielessäsi jokin ohjelmanumero, jonka haluat toteuttaa Yrjönpäivänjuhlassa, ilmoita siitä Viiville!

Lisätietoja antaa siis Viivi Karjalainen (040 848 7563, viiviilona.karjalainen@gmail.com).

Lapin Partiolaisten Facebook-kuvakilpailu

Partioviikolla 18.-24. huhtikuuta tapahtuu ympäri Lappia eri lippukunnissa. Lisäksi jokainen partiolainen voi juhlistaa partioviikkoa vaikka laittamalla huivin kaulaan kouluun tai työpaikalle.

Miten partioviikko näkyy Sinun elämässäsi? Ota partioviikon aikana kuva ja jaa se Lapin Partiolaisten Facebook-ryhmässä (Huom! Ei sivuilla, vaan ryhmässä) käyttämällä tunnistetta #partioviikko ja #partioscout. Kaikkien viikon aikana ryhmässä kuvansa jakaneiden kesken arvotaan partion uuden ilmeen kangaskasseja!

Lisätietoja antaa Lapin Partiolaisten viestintäryhmän vpj Iiris Jakola (iiris.jakola@gmail.com).

Jätä kommentti