Perinteinen itsenäisyyspäivän aaton iltakirkko 5.12.

ip_iltakirkko_2016_annaenbuskeTervetuloa itsenäisyyspäivän aaton iltakirkkoon!

Partiolaisten itsenäisyyspäivän aaton perinteinen iltakirkko järjestetään jälleen maanantaina 5.12.2016 Rovaniemen kirkossa klo 18 alkaen. Tilaisuus on yksi lippukunnan juhlavista perinteistä, ja siellä mm. annetaan partiolupauksia ja jaetaan ansiomerkkejä.

Pappina toimii Mirja-Liisa Lindström, kanttorina Mauri Miettunen ja juontajana Anna Enbuske. Lisäksi tilaisuutta on järjestämässä useita vapaaehtoisia partiolaisia. Paikalle ovat tervetulleita kaikki partiolaiset perheineen maailmankatsomuksestaan riippumatta. Kirkon jälkeen perinteisesti viemme viereiselle sankarihautausmaalle kynttilät jokaiselle haudalle.

Lupauksenantajien tulee olla paikalla klo 17, ja heillä tulee olla päällään partioasu tai mustaa/tummansinistä sekä partiohuivi. Kaikille tilaisuuteen osallistuville partiolaisille pukukoodi on virallinen partiopaita/partiomekko ja huivi. Mikäli et omista partioasua, pukeudu kuitenkin siististi ja mielellään tummaan/siniseen sekä partiohuiviin. Muille osallistujille pukukoodi on vapaa.

Partioterkuin,
Napapiirin Tyttöjen hallitus

Lisätietoja iltakirkosta antaa
partiotyöntekijä Antti ”Ana” Pehkonen (puh. 040 741 4531)
lippukunnanjohtaja Nina ”Ninnu” Miettinen (puh. 040 539 1678)
lippukunnan apulaisjohtaja Anna Enbuske (puh. 040 822 5668)

Jätä kommentti