Ryhmissä tilaa uusille jäsenille!

Partio on vastavoima ”Miks mun pitäis” ja ”Ei kuulu mulle” -asenteille. Toiminnassa keskeistä on yhdessä tekeminen ja erilaisten elämää hyödyttävien taitojen, tietojen, asenteiden ja arvojen oppiminen. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten kasvua esim. tarjoamalla seikkailuja ja elämyksiä, jotka kasvattavat luottamusta omiin kykyihin.

28470737231_92facaf4ae_oLippukuntamme juuret juontavat 1940-luvun loppupuolelle, josta lähtien olemme tarjonneet partiotoimintaa rovaniemeläisille aina 7-vuotiaista sudenpennuista lähtien. Taustajärjestönämme toimii Rovaniemen seurakunta. Lisäksi teemme paljon yhteistyötä veljeslippukuntamme, Napapiirin Poikien, kanssa.

Syksyllä toiminnan pyörähtäessä käyntiin lippukunnamme viikottain kokoontuvissa ryhmissä on taas tilaa! Mikäli sinulla on mielessä uuden harrastuksen aloittaminen, partio on loistava vaihtoehto. Otamme uusia jäseniä toimintaamme seuraavasti:

  • Yhdeksän (9) uutta jäsentä täysin uuteen ja syksyllä toimintansa starttaavaan laumaan! Jäsenten toivotaan olevan tänä vuonna 7 vuotta täyttäviä (2009 syntyneet) tai koulutaipaleensa tänä vuonna aloittavia. Kokoontumispäivää ei ole vielä päätetty.
  • Yksi (1) uusi jäsen Ketunpennut-laumaan! Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin. Jäsenen toivotaan olevan tänä vuonna 8 vuotta täyttävä (2008 syntynyt).
  • Kolme (3) uutta jäsentä Kuukkelit-joukkueeseen! Ryhmä kokoontuu maanantaisin. Jäsenten toivotaan olevan tänä vuonna 11 vuotta täyttäviä (2005 syntyneet).

Lisäksi muuttuvien tilanteiden mukaan voimme ottaa myös muun ikäisiä partiosta kiinnostuneita viikkotoimintaamme. Yli 15-vuotiaita – ja etenkin aikuisia – voimme ottaa mukaan ympäri vuoden, nuorempien kohdalla ajankohtaisimman tiedon ryhmien tilanteesta saa lippukunnasta sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Lisätietoja ryhmistämme löydät täältä.

Uusille jäsenille varatut paikat täyttyvät nopeasti! Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan partion tai haluat lapsesi mukaan ryhmään, laita mahdollisimman pian sähköpostia kiinnostuksestasi osoitteeseen lippukunta@naty.fi. Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

(Ryhmiin mahtuvien tilanne 8.8.2016. Tätä artikkelia ei päivitetä, joten ajankohtaisimman tiedon saat kysymällä yllä olevasta sähköpostista.)

 

Jätä kommentti