Uusia tuulia pesteissä

Toiminnan alkaessa syksyllä lippukunnan pesteissä on tapahtunut muutoksia. Vapaita pestejä löytyy vieläkin, joten jos lippukuntatoiminta kiinnostaa, houkuttelevaan pestiin kannattaa tarttua nyt! Yhteystiedot ovat päivitetty nettisivuille, ja ne löytyvät täältä.

HALLITUS

Lippukunnanjohtajan apulaisena toimii hallituskauden loppuun asti Anna Enbuske, joka on tuttu lippukunnan viestintävastaavana ja jäsenrekisterinhoitajana. Kahden eronneen hallituksen jäsenen tilalle ylimääräisessä jäsenkokouksessa valittiin tiukoin äänin Jenni Korteniemi ja Emmi Manskinen.

IKÄKAUSIVASTAAVAT

Tarpoja- ja samoajaikäkausivastaavina toimivat nykyään yhdessä Viivi Karjalainen ja Anna Snaterse. Aiemmin mainituissa pesteissä toiminut Jenni Rautavaara jatkaa vaeltajaikäkausivastaavana.

ADVENTTIKALENTERIT

Joulukampanjapäälliköinä tänä vuonna toimivat Reeta Hartikainen (reetahartikainen@gmail.com) ja Jenni Korteniemi (korteniemi.jenni@gmail.com). Adventtikalenterien myynti alkaa lokakuun puolessa välissä.

JOHTAJAVASTAAVA JA JOHTAJAHUOLTO

Uudessa johtajavastaavan pestissä aloittaa hallitukseenkin valittu Emmi Manskinen. Johtajavastaava suunnittelee ja toteuttaa johtajahuoltoa, toimii johtajaneuvosto Eläintarhan johtajana, tukee ikäkausivastaavia ja muita lippukunnassa toimivia johtajia sekä jakaa retkivuorot.

Johtajahuollollista tapahtumaa lippukuntaan suunnittelevat ja toteuttavat Essi Kuure (essi.kuure@gmail.com) ja Maaren Hiltunen (maar.hi@hotmail.com).

SISUVASTAAVA

Uudessa sisuvastaavan pestissä aloittaa Päivi Karasti. Sisuvastaava toimii sisupartiolaisten ”ikäkausivastaavana” ja vastaa lippukunnan sisutoiminnan organisoimisesta sekä huomioimisesta lippukunnan toiminnassa.

LIPPUKUNTALEHTI NÄPPIS

Lippukuntalehden päätoimittajana aloittaa Emma Napari, ja seuraavasta numerosta lähtien taittajana toimii Essi Koski. Lisäksi toimituskuntaan on tulossa muutama uusi kasvo, joiden kirjoituksia pääsemme lukemaan tulevista lehdistä.

KALUSTOVASTAAVA

Kalustovastaavan pesti on vihdoin herätetty henkiin, ja varastosta jatkossa huolehtii Eija Peiponen. Mikäli haluat lainata itsellesi tai ryhmällesi lippukunnan varastolta kalustoa, Eijaan saa yhteyden tekstaamalla tai sähköpostitse (eijapeiponen@luukku.com).

VIESTINTÄ

Lippukunnan somesta huolehtii viestintävastaavan kanssa Veera Palmu ja Anniina Rautajoki.


VAPAAT PESTIT

  • Aikuisvastaava: Vähintään 25-vuotias aikuistoiminnan organisoija ja toteuttaja eli aikuistoiminnan ”ikäkausivastaava”, joka tukee aikuisryhmien vartionjohtajia sekä pyrkii aktivoimaan lippukuntaan lisää aikuisia.
  • Jäsenvastaava: Vähintään vaeltajaikäinen jäsenhankinnasta ja -tilanteesta kiinnostunut henkilö, joka johtaa Eläintarhoja johtajavastaavan kanssa, organisoi jäsenhankintaa ja ylläpitää jäsenrekisteriä sekä toimii ikäkausivastaavien, sisuvastaavan ja aikuisvastaavan tukena.
  • Koulutusvastaava: Vähintään vaeltajaikäinen koulutuksista kiinnostunut henkilö, joka kannustaa lippukunnan jäseniä kouluttautumaan, hankkii tietoa erilaisista koulutuksista ja mahdollisuuksien mukaan järjestää niitä.
  • Tapahtumavastaava: Vähintään vaeltajaikäinen tapahtumien ja tempausten suunnittelusta ja järjestämisestä kiinnostunut henkilö, joka auttaa myös leirien suunnittelussa ja jäsenhankinnassa.

Lisätietokyselyt ja kiinnostuneiden yhteydenotot sähköpostitse lippukunta@naty.fi.

Jätä kommentti